L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 15 de juny del 2016

Els escàndols del PP que no cessa: La Generalitat presenta a la fiscalia contractes presumptament irregulars per valor de 25 milions a l'Hospital Provincial de Castelló


La Generalitat ha presentat a la fiscalia contractes irregulars per valor de 25 milions d'euros per al manteniment i reparació d'infraestructures de l'Hospital Provincial de Castelló amb les empresa Piaf, investigada en el cas Gürtel. L'assumpte el va desvelar la Cadena Ser, que va indicar com la Conselleria de Sanitat havia detectat 4.713 factures presumptament amb irregularitats.

La revisió de la comptabilitat havia trobat factures "estranyes" que van alçar sospites: encàrrecs sense expedients de contractació, molt per sobre del valor de mercat o fins i tot facturats però no executats.

Sanitat enviarà a la Fiscalia Anticorrupció aquestes dades que corresponen a factures emeses entre 2006 i 2015, quan al capdavant de la conselleria van estar cinc els consellers Vicente Rambla, Rafael Blasco, Manuel Cervera, Luis Rosat i Manuel Llombart i a la Diputació Carlos Fabra i Javier Moliner.

Piaf, igual que una altra de les empreses que va signar factures Telecso, és propietat d'Alejandro Pons, investigat en la peça de Gürtel pel presumpte finançament del Partit Popular. Recentment Alejandro Pons ha reconegut haver finançat el PP seguint el camí marcat per altres constructors que han decidit confessar les pràctiques destapades per Anticorrupció que asseurà en la banqueta els ex dirigents del PP valencià Ricardo Costa, Vicente Rambla i David Serra.


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Que investiguen a vore si son presumptes o reals.

Anònim ha dit...

Açò és com el conillet de Duracell : Y sigue, y sigue ...