L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 1.701
PÀGINES LLEGIDES EL DARRER MES: 64.274

dimarts, 28 de juny de 2016

Els empresaris afirmen que el govern de Rajoy no ha tingut voluntat política en el Corredor Mediterrani

Federico Félix, president de ProAVE i vicepresident d'Espanya de Ferrmed, ha manifestat que és un escàndol que la infraestructura més important de totes les que necessita el nostre país, el Corredor Mediterrani, no estiga acabada per falta de voluntat política del PP.

“Mai s'ha valorat des del Govern d'Espanya la importància que la connexió ferroviària en ample internacional té per a millorar l'accessibilitat al mercat europeu i reduir els costos de transport de l'Arc Mediterrani espanyol”, assegura Félix, que considera que hi ha “ una sistemàtica obstrucció política” per a finalitzar l'obra i apunta al fet que els valencians patim “una marginació inversora en infraestructures”.

El mes de març Federico Félix va dirigir a la ministra Ana Pastor, del PP, una carta, en la qual recordava que l'eix mediterrani espanyol “concentra el 47,8 %de la població espanyola, el 44,2 % del P.I.B. de l'Estat, el 50,6 % de les exportacions, el 75% del tràfic de mercaderies i el 50% del turisme espanyol”.

La ministra i el govern de Rajoy, com ha indicat l'empresari, han demostrat “una absoluta falta de visió i ambició polítiques”. Felix ha manifestat la seua “sorpresa i indignació” per les recents declaracions de la ministra Ana Pastor, prevalent el desenvolupament del port de Barcelona, “ja connectat amb Europa en ample Europeu” mentre s'agreuja la discriminació en matèria d'infraestructures que venim patint els valencians.