L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 24 de juny del 2016

El voluntariat ambiental del GMValldigna i Protecció Civil de Tavernes participaren en l’incendi de la Barraca



Membres del Voluntariat Ambiental del GMValldigna i de Protecció Civil de Tavernes van haver de fer front a un brot d’incendi, que aconseguiren apagar de seguida, mentre realitzaven tasques de vigilància fa uns dies en l’incendi de la Barraca d’Aigües Vives. 
 
Es dona la circumstància que enguany, i després del bon resultat de l’any anterior, encara no han eixit les ajudes del Voluntariat Ambiental de Prevenció d'Incendis Forestals a la Comunitat Valenciana. Al respecte el GMValldigna indica està disposat a realitzar, dins de les seues possibilitats les tasques de Voluntariat Ambiental a tota la Valldigna, tal com han estat fent des de 2008.


Aquesta tasca es du a cap amb les ajudes i la col·laboració de la Mancomunitat de la Valldigna, i dels ajuntaments de la comarca. “Amb l’esforç de tots podem conservar les nostres muntanyes. Des d'aquesta entitat al servei dels valldignencs, pretenem aconseguir millorar o mantenir els resultats dels últims anys” indica el GMValldgna en  la nota remesa.