L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 20 de juny del 2016

El fiscal valler Antonio Vercher premiat per la seua lluita contra el comerç il·legal d'ozó

Vercher, segon per l'esquerra, rebent la distinció
 El cap de la fiscalia de sala, el valler Antonio Vercher, va rebre el passat 26 de maig el premi de l’any 2016 de la Red Regional de l’Ozó, d’Europa i Àsia, en reconeixement de la ferma determinació d’impedir el comerç il·legal i no desitjat de substàncies que eliminen la capa protectora d'ozó (ODS)). El lliurament del premi es feu a la ciutat d’Aghgabat, en Turkmenistan. 

Vercher, primer per l'esquerra, amb la resta de premiats.

Juntament amb el fiscal Vercher, han estat premiats els funcionaris de duanes espanyols, i tots han rebut els diplomes i medalles que reconeix la seua tasca de protecció a l’ozó dins del Protocol de Montreal. 

En el període entre el mes de maig del 2014 i l’abril del 2016 , tots els guanyadors d’aquests guardona han protagonitzats 258 atacs amb èxits de 9.947 peces d’equip i 10.201 cilindres de refrigerant/llaunes amb més de 70 tones de susbstàncies que ataquen l’ozó (SAO), mescles, productes i equips.