L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 23 de juny del 2016

El director de l’Agència de Seguretat i Emergències afirma que la nova central de la Policia Local és com correspon al segle XXI.


El director de l’Agència de Seguretat i Emergències, José María Ángel Batalla, ha qualificat les instal·lacions de la Policia Local de Tavernes "pròpia del segle XXI" i ha afegit que " ja ens agradaria que tota la xarxa de centrals de Policia Local tingueren instal·lacions com aquestes, amb la funció de donar resposta per a millorar la qualitat de vida dels ciutadans”. 

L’Ajuntament de Tavernes ha rebut aquest matí la visita del director de l’Agència de Seguretat i Respostes a les Emergències de la Comunitat Valenciana, José María Ángel Batalla. L’alcalde, Jordi Joan, el cap de la Policia Local, Miguel Chofre, i diversos regidors, han mantingut una reunió de treball amb Angel Batalla on s’ha tractat la formació de la Policia Local a l’Ivaspe, i la possibilitat de que Tavernes aculla un simpòsium sobre la coordinació en emergències.


Després de la recepció a l’Ajuntament, on el director, Ángel Batalla, ha firmat en el Llibre d’Or del Consistori, han visitat la Central de la Policia Local de Tavernes.

En la visita han pogut veure totes les instal·lacions de què disposa la central i han reflexionat sobre la situació de Tavernes, com a un municipi que reuneix unes determinades condicions, i uns punts crítics, com la vinculació al medi ambient, per tal d’aconseguir fer un pla de seguretat i emergència.


José María Ángel ha mostrat la disposició a col·laborar amb el municipi de Tavernes i ha manifestat que “volem fer uns cursos de formació en l’IVASPE, per millorar l’acció del voluntariat al voltant de protecció civil i la unió que ha d’haver entre Protecció Civil i la Policia Local”. 


L’alcalde, Jordi Joan, ha agraït la implicació de l’Agència de Seguretat “amb qui volem tindre un contacte directe per millorar el servei al ciutadà. Estem en la línia que ha comentat el director, d’una policia de proximitat que done resposta a les necessitats més bàsiques de la població, i en eixe sentit créiem convenient que el director coneixera a in situ les nostres instal·lacions”. 

La reunió de treball ha donat a conèixer la possibilitat de que Tavernes siga la seu d’un simpòsium per millorar la coordinació en emergències entre Protecció Civil i Policia Local, tant de Tavernes com dels pobles veïns.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No veig a l'oposició. Ha fet fugina? Ni els del PSPV i el director és del seu partit.