L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 18 de juny del 2016

El ball de les enquestes davant el 26-J (VII): Enquesta eldiario.es




El Partit Popular podria millorar els seus resultats electorals de desembre en recuperar   votants a costa de Ciutadans. Mentre Rivera aprofundeix en la seua caiguda, Rajoy se situa ja en expectatives per sobre del 30% dels vots.

La formació conservadora es manté com a primera opció electoral dels espanyoles, segons Celeste-tel per al diario.es, i obtindria el 30,3% dels vots i entre 123 i 128 escons.

Enfront de les bones perspectives del PP, Ciutadans acumula un nou mesurament a la baixa. Segons les últimes dades, Albert Rivera obtindria el 13,4% dels vots i entre 32 i 34 escons.

Analitzats conjuntament, el PP i Ciutadans obtindrien entre 155 i 162 escons. A molta distància de la majoria absoluta, la frontera de la qual està en els 176.


Units Podem per davant del PSOE 

La baralla entre Units Podem i el PSOE es manté però amb lleuger avantatge per als de Pablo Iglesias. Units Podem obtindria el 25,1% dels vots, enfront del 21,8% que Celeste-tel atorga als socialistes. En atribució d'escons, el resultat és molt més parell i la formació de Pablo Iglesias obtindria entre 82 i 87 diputats. El PSOE es mou en un arc de 83 a 86.