L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dilluns, 20 de juny del 2016

De qui és la culpa que el 26J hagen eleccions?

Segons Levante-EMV
L'enquesta electoral del Levante-EMV pregunta, més o menys, per qui ha estat el partit o líder polític culpable de les noves eleccions generals.

La resposta dels valencians, segóns el diari, és que més de la meitat dels valencians (el 56,2 %) considera com a principal responsable  el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. I entre els motius, més o menys, perquè:

-    Va arribar a un acord amb Ciudadanos després de rebutjar el seu partit i els más alts dirigents des del primer moment un pacte progressista amb Podemos.
-    Va acceptar presentar-se a un debat d'investidura de la mà i solament amb el suport de Ciudadanos, partit al que durant la campanya havia qualificat de dreta.
-    Per culpar a Pablo Iglesias del bloqueig de la situació quan va ser ell i  el PSOE qui va propiciar l'acord amb la dreta de Ciudadanos.


Tot açò, en l'opinió dels valencians, han sigut les causes i el socialista el culpable que diumenge que ve calga tornar a acudir a les urnes.

Li segueix com a  responsable el PP i a Mariano Rajoy (43,4 %) i per al 37,9 % ha sigut Podem i Iglesias. El 25% assenyala a Ciutadans i a Ribera.