L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

diumenge, 12 de juny del 2016

Celebrem el 8è aniversari


Avui, 12 de juny del 2016, fa 8 anys que iniciarem el blog. Avui per tant és el nostre 8è aniversari, vuit anys amb tots vosaltres oferint-vos informació de tota mena sobre Tavernes, principalment, i de vegades general valenciana quan la cosa ha convingut.

Vuit anys: més de 2'1 milions de pagines llegides; 8.536 noticies publicades i centenars i centenars de lectors que ens segueixen, majorment de Tavernes i del País Valencià, però també d'altres nacionalitats de l'Estat, i molts des de l'estranger, on han hagut d'acudir per temes d'estudis o bé per qüestions de treballs, per no trobar-ne a la seua terra. Una salutació i una abraçada a tots.

I a tots en conjunt, gràcies. Per seguir-nos, per confiar en nosaltres, per haver-nos pres com a referència a l'hora d'informar-vos, per les vostres aportacions bé en comentaris o enviant-nos alguns textos i fotos, per les crítiques que ens heu fet quan ho haveu considerat, per encoratjar-nos a seguir endavant... per tantes i tantes coses que han servit a l'equip per millorar.

Gràcies a tots i totes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per molts anys Cotorra, segueix així de transparent i amb cròniques que cronistes dels diaris regionals dedicats a fer cròniques del poble, voldríen haver escrit.
Sempre amb una línea al costat de la veritat sense manipular la noticia.
Tal cual la escrius desde una perspectiva sempre...sempre amb la major claretat possible.
Gràcies per estar ahí.
Gràcies per totes eixes cròniques sense manipulació.
Per molts molts més!!!