L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dissabte, 18 de juny del 2016

Aquest cap de setmana se celebra el XXIVé Torneig de Futbol Base "Mariano Carbó"


 Al llarg d'aquest cap de setmana se celebra el “XXIVé” Torneig de Futbol Base “Mariano Carbo” se celebra al llarg d’aquest cap de setmana amb la participació dels equips cadets del Rayo Vallecano, València CF, Málaga i la UE Tavernes com a club amfitrió. 


Avui dissabte, dia 18 de juny, es juguen els primers partits, les dues semifinals. S’inicien a les 16 hores amb l’enfrontament UE Tavernes i Rayo Vallecano, per continuar a les 20 hores amb el partit entre el Valencia CF i el Málaga CF. 



Com sol ser habitual, els dos equips que perden jugaran per al tercer i quart lloc demà diumenge, dia 19, a les 18 hores i la gran final entre els guanyadors del dissabte serà a partir de les 20 hores, al qual seguirà el lliurament de trofeus. 

El Torneig de Futbol Base, categoria cadets, és un dels més prestigiosos de tot l’estat i ha comptat amb la presència dels equips dels més importants equips espanyols. Va ser impulsat per Mariano Carbó, de qui porta el nom, com a manera d’acréixer l’estima i amor dels joves en el futbol i amb el desig que fóra una eina de germanor entre els clubs que hi participen.