L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 16 de maig del 2016

Rafa Carbonell, candidat a secretari general del Bloc, es reuneix a Tavernes amb militants de la comarca.



Rafa Carbonell, aspirant a la secretaria general del Bloc, partit que celebra el pròxim cap de setmana el seu Congrés Nacional, s’ha reunit aquest migdia en un dinar amb més de quarantena militants dels pobles de la Valldigna, Xeraco i Xeresa, per explicar les seues propostes i la visió de la candidatura que encapçala sobre que ha de ser el Bloc i el paper a jugar dins de la coalició Compromís.

Rafa Carbonell considerava que en el seu millor moment polític, el Bloc com organització estava afeblit i considerava que cal enfortir-lo per millorar Compromís. “Apostem per fer més Bloc no en contra de ningú, sinó per millorar Compromís. Alguns diran que el Bloc com a partir ha fet el seu treball, però pensem que cal continuar i aprofundir en les nostres arrels amb un Bloc més fort” assenyalava. 
 
El candidat considerava que s’ha treballat i es treballa molt dins de Compromís, que no s’ha constituït com a partit sinó com a coalició, i l’enfortiment del Bloc repercutirà en una millora general de la pròpia coalició i avançar cap a la constitució d'un partit amb unes línies clares dins del valencianisme política, cosa que impedirà una hipotètica desaparició més difícil amb un nucli fort aglutinador al voltant del Bloc, el partit més gran de la coalició.

Rafa Carbonell afirmava haver format una candidatura renovadora, de gent nova i il·lusionada pel futur del Bloc, de Compromís i amb ganes de treballar pel País, i crear un gran partit que defense els interessos dels valencians des de la base, de baix cap adalt, com sempre ha estat l’esperit del partit.

En acabar el parlament de Rafa Carbonell, van intervindre Aina Benavent, regidora de Quatretonda i Ana Muñoz, regidora a Sieteaguas, que és la primera regidora nacionalista en comarques castellanoparlants

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que ens podeu avançar de les negociacions de Rafa Carbonell amb Àgueda Micó?
http://www.elmundo.es/comunidad-valenciana/2016/05/14/5736d016e2704eda4d8b45a8.html?cid=MOTB23701
Gràcies!