L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 17 de maig del 2016

PLENARI DE MAIG 2016: Tavernes demana reingressar en el consorci de les Comarques Centrals



El ple ordinari de maig, amb els vots de Compromís, PSOE i EU, va aprovar el reingrés de Tavernes en el consorci de les Comarques Centrals, la qual cosa suposarà, tal com explicava l’alcalde Jordi Joan, tindre un representant en un òrgan supracomarcal que té com objectiu unir els esforços en diferents àmbits, tals com la creació d’ocupació, els transports i carreteres, i també qüestions territorials, així com per demanar subvencions a Europa.

L’alcalde Jordi Joan va recordar que el Consorci existeix de fa molts anys però no ha tingut activitat durant anys – remarquem nosaltres que precisament amb l’arribada d’un govern del PP en molts ajuntaments de pes, cas per exemple de Xàtiva – i ara amb els nous vents polítics els partits han decidit engegar-lo de nou. 



També va explicar l’alcalde que l’any 2002, el govern del PP de Tavernes va decidir deixar el consorci i que només hi participaria a través de la Mancomunitat de la Safor, amb la qual cosa perdia el representant. Jordi Joan va recordar que eixa decisió no es va ratificar pel consorci, ni pels ajuntaments pertanyents amb la qual cosa “Tavernes està en el limbo. No estem dins perquè participem via mancomunitat, i no estem fora perquè l’acord no es va dur a cap. Per tant ara demanem entrar de nou com a membre de ple dret”. El cost per a les arques municipals es de 0 euros.

El PP per mitjà de Maria Ciscar va dubtar dels cost zero euros i no trobava un interès per pertànyer al consorci, quan es parla d’eixir de la Valldigna i considerava que els interessos de Tavernes igual no siguen prioritaris en el consorci.

Víctor Borràs, del PSOE, va dir que “de moment el cost es 0, però ja vorem”, i va demanar concreció en allò que es vol fer, mentre afirmava que voler formar part igual “és una excusa per fer-se la foto”.

Eduardo Bononad, EU, va distingir els consorcis de les mancomunitats “que agrupen municipi per resoldre serveis en comú. Estem en contra de la Mancomunitat de la Valldigna perquè no tenim cap servei en comú” i va considerar el consorci com a grup polític de pressió 
Grup socialista

Quina foto? 


Les dèries i fal·leres no les curen els metges, i sembla ser que el Sr. Borràs encara no ha entès que si avui dia hi ha més fotos dels polítics, es perquè estem en una època de mitjans digitals que ho omplen tot i perquè tenim càmeres digitals, que poden il·lustrar sense cost facebook, blogs, twiters i tutti quanti. A més de que per a eixir en la foto, s’ha d’estar en el lloc de la notícia, cosa a la qual no ens té massa acostumats el regidor.

Fa riure que diga que el Consorci de les Comarques Centrals serà una excusa perquè el govern municipal de Compromís es faça fotos, quan la junta de govern compta amb presència de tots els partits polítics.

Que no sap qui són? Li ho diguem. L’alcalde d’Alcoi, Toni Francés (PSOE), és el president i en eixa junta hi ha l’alcalde d’Ontinyent i president de la Diputació,  Jorge Rodríguez (PSOE), i els regidors del PSOE de Gandia, Xàtiva i Dénia: Diana Morant, Roger Cerdà i Vicent Grimalt. També hi ha gent de Compromís: Alícia Izquierdo i David Abad, regidors a Gandia i Alcoi; i de Ciudadanos, com Jorge Sedano, regidor a Alcoi i perquè no falte ningú Carolina Mengual, alcaldessa del Ràfol de Salem del PP i Miquel Lorente, regidor d’EU a Xàtiva.

Per cert, no veiem cap regidor de Compromís de Tavernes en la Junta de Govern. Poques fotos es podran fer. De tota manera, proposem que si cal designar algú, siga vostè l’elegit i així podrà eixir en les fotos. Sempre que s’anime i vaja a les reunions, clar.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No soc defensor de Borràs,però això de que no van. Quan van,sempre que podeu,apliqueu el photoshop...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Photoshop, photoshop... Això què és?