L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

diumenge, 8 de maig del 2016

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ: La piscina, reflexions.


Que el plenari aprove l’inici de l’expedient per rescatar la concessió de la piscina coberta, veure l’abstenció del PP, recordar tants i tants fets viscuts els darrers anys... ens du sovint a reflexionar sobre el tema.

I recordem circumstàncies, com per exemple, que a pocs dies de les passades eleccions municipals “Las Provincias” va publicar una entrevista amb una persona que no tenia aleshores cap relació amb la UTE concessionària i també la proposta del PP: “si guanyem, a octubre la piscina estarà oberta”, però sense deixar de costat la demanda que sempre fan a l’Ajuntament: què facilite diners a la concessionària per poder obrir.

Reflexionem. I veiem que, sempre que l’Ajuntament fa un pas endavant, hi ha sectors del PP i la premsa afí que ixen en defensa de la concessionària, moltes vegades amb notícies sense contrastar amb el propi l’Ajuntament o sense citar fons, diguem-ne, fiables.

Un exemple l’hem tingut fa uns dies: L’alcalde confirma al “Levante-EMV” que presentarà el rescat en el plenari de maig i als dos dies “Las Provincias” publica que l’empresa ha demanat un préstec, que obrirà la piscina abans d’acabar l’any, que si això i que si allò... a la notícia, però, no s’hi cita cap nom de responsable ni de persona autoritzada per informar a l’opinió pública. Tot sempre són frases del tipus: “segons fons de la concessió”, “segons hem sabut”... 

I les reflexions ens porten a preguntar-nos: ¿Quin interès tenen alguns sectors del PP? ¿Que hi ha darrere d’eixe interès que demostren tindre en la piscina? Perquè sempre ho recolza la premsa afí?. Vaja, si es publiquen notícies només en una línia concreta serà perquè d’algun lloc ixen o algú els dona la informació interessada. És què al final.... xe, ni que foren accionistes de la concessionària donat l’interés que hi posen! Sempre intentant afavorir l’empresa!

No oblidem que el PP va adjudicar la piscina i tots sabem en quines circumstàncies quan a informes econòmics. I tothom sap que les millores foren determinants en l'adjudicació, i que suposadament són eixes obres les que han fet que dels 2’6 milions inicials s’haja passat a una obra de 4 milions ben llargs. El PP la va adjudicar, però mai se l’han deixada de la mà, i com hem dit sempre obsessionats en que l’Ajuntament li facilite les coses, done diners a l’empresa.

Sembla ser que després aquests últims anys les accions de la concessionària corresponen a una empresa, dedicada de sempre a la fusta i al proveïment de parquet, amb cert prestigi a Valencia, i per el temps que du en el món empresarial deu tindre assessors i despatxos que l’aconsellen. Tanmateix ara es diu que un advocat del poble, i que presumptament seria el mateix que va defensar els interessos del PP en la moció de censura de la legislatura passada, treballa per a l’empresa concessionària.

I reflexionem i no veiem res clar. I pensem en eixe interés del què hem parlat. I no hi ha res clar, i reflexionem cercant què tot quadre, i com que al cap i a la fi, l'única cosa que no se sap, és la que no es fa,  al final et preguntes si no s’haurà d’anar a investigar a altres llocs, fins i tot ben lluny, per exemple a la Xina. Igual quan més lluny, a l’altre extrem del planeta, siga més fàcil esbrinar el perquè de les coses o com se sol dir, la Mare de Déu fa més miracles.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Tot se sabrà.