L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 15 de maig del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Alçar-se més prompte no fa que el sol isca abans d'hora.


Doncs no, amics i amigues. Encara que ens alcem més prompte, el sol no ix abans d'hora. Ni tampoc per molt que ho diga i ho rediga el PP o la seua portaveu, ni per moltes notes de premsa que facen, van a fer d'una mentira una veritat.

Nosaltres ja ho vam explicar en la noticia del plenari: El PP va preguntar en el passat plenari i se li va respondre: "La ràdio no es pot presentar com un servei deficitari. Si ho fóra, la memòria no estaria informada i aprovada per la Intervenció Municipal, ni s’haguera pogut passar per plenari per al seu aprovament”.

Però en això el PP té igual: només interessa i ho fa de seguida, la nota de premsa per dir que Compromís ha presentat una memòria de la ràdio deficitària. I això, com es va dir en el plenari és completament fals. Els càlculs de la memòria no poden ser deficitaris: no ho permet la llei.

Hi ha una cosa clara: els càlculs els fan els tècnics municipals. Però de nou el PP no els fa cas ni confien en ells, igual que no van confiar ni els van fer cas en la piscina. I així ens ha anat. 

Tot ho solucionen igual: fan notes de premsa, on diuen el contrari del que els han explicat en el plenari. Si no aneu a creure res del que us diuen en els plenaris, si no confieu gens en els informes i números dels tècnics municipals ¿per a què feu preguntes en els plenaris?
 
Deixem-ho clar: la memòria de la ràdio és l'excusa. Els molesta i estan que se’n pugen per les parets en comprovar que Compromís està fent la ràdio municipal que ells no feren, quan tenien la llicència des del 1997. Catorze anys van tindre la llicència per avançar i no van fer res per una ràdio municipal pública, mentre permeteren una ràdio privada. Ells sabran perquè.

El PP va fer una campanya radical en contra de Compromís a qui acusava de tancar la ràdio privada quan tot el món sap que tancar una ràdio és prerrogativa i potestat de la Generalitat, i va ser la Generalitat del PP qui la va tancar.

Ara veuen que Compromís treballa per una ràdio municipal i després de la seua campanya dient que Compromís no volia la ràdio municipal, els molesta, els fa nosa, no poden admetre que Compromís és qui treballa per la ràdio municipal. I busquen excuses del tipus: si serà deficitària o si serà per fer propaganda de Compromís.

De tot aquest afer de la ràdio, en el passat plenari va quedar ben clara una cosa: poden dir el que vulguen, però van ser ells, el PP, l’únic partit que no va donar recolzament a la ràdio municipal. I no hi ha més cera que la que crema. 

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Així és

Anònim ha dit...

Sense cap mena de dubte que l'antiga radio la va tancar la generalitat, es qui te la competencia.Altra cosa es per que es fixaren amb la radio de Tavernes. Aixo mai es sabra, com quan t'envien l'inspeccio de treball a la teua empresa. Uns diran que van ser estos(pel tema dels whatsapp) i estos es defendran dient que NO SABIEN RES. La qüestio es que la radio era ilegal i FIN DE LA HISTORIA. Be per culpa d uns o be per culpa d'altres, la RADIO ERA ILEGAL i per aixo la tancaren. Ara be, per que el pp amb majoria absoluta no va fer una radio municipal i legal? Si la radio estava sent denunciada una i altra vegada; per que no menejaren els tramits per a fer-la municipal i legal? S'esta demostrant que si que es pot fer, al igual que funciona en altres pobles. Son les preguntes del milio.

Anònim ha dit...

Pues apliqueu-se l'exemple dels informes favorables dels tècnics,i amb els desfavorables feu també el mateix cas,a vore si remeneu el que toca per la Generalitat i que impedisca que s'establisca la gasolinera que ningú volem.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pot tindre vosté la certesa, i tot Tavernes, que si l'informe de la Generalitat que haurà de dur uns fonaments jurídics és desfavorable, la gasolinera no tindrà la llicència.

I això està cansant de repetir-ho el govern municipal, en premsa, en notes de premsa i l'alcalde en el facebook.

I es farà ni mes ni menys que el que diu la llei. De la mateixa manera si l'informe és a favor, com diu un bon amic del nostre blog "nos la comeremos con patatitas". Vivim en un estat de dret.

Anònim ha dit...

En tavernes.es no ha ixit res.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Enllaç al vídeo del plenari de maig, punt de la ràdio municipal.