L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 25 de maig del 2016

L’Ajuntament modifica la ubicació d'alguns col·legis electorals per al dia 26 de juny

Escoleta de la platja, nou lloc electoral
 
L’Ajuntament de Tavernes, per tal que els locals que acullen col·legis electorals disposen de condicions idònies d’accessibilitat i espai i així els electors puguen votar de manera més còmoda, ha traslladat algunes  meses electorals a infraestructures òptimes i millor dotades.
 
Les meses electorals que es trobaven fins ara en el Mercat Municipal, l’antiga Escola Infantil Víctor Calatayud i el local de la Creu Roja i la Policia Local, a la platja de Tavernes, es reubiquen en altres col·legis amb infraestructures millor adaptades.
 
Els electors que fins ara votaven en:

- Mercat municipal: ara hauran d’anar a la Casa de la Cultura, per la porta d’accés lateral, avinguda de la Valldigna, 11.

- Creu Roja i Policia Local de la platja de Tavernes: ara ho faran en l’escoleta de la platja, carrer d’Algemesí, 15.

- Escola Infantil Víctor Calatayud: ara hauran d’anar a la nova escola infantil, carrer Mare de Déu dels Desemparats, 15.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Millor així