L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dijous, 5 de maig del 2016

L'Ajuntament firma avui els convenis amb les entitats esportives locals






L’Ajuntament de Tavernes té previst celebrar avui, en el saló de plenaris de l’Ajuntament, la signatura dels convenis esportius 2016 amb els clubs locals, un acte al qual està previst assistesquen els presidents de clubs i entitats esportistes locals. 


L’Ajuntament manté les mateixes quantitats per a les subvencions que el 2015, és a dir, un total superior als 76.000 euros, i els clubs i entitats beneficiaris, així com la quantitat anunciada per a cadascun, els podeu consultar en el quadre que obre aquesta informació.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Estaría bé que les despeses "en espècie" que els clubs produeixen en l'Ajuntament i que han notificat individualment a cada club,estigueren també exposades públicament en la web del consistori o en el facebook de regidoría d'esports.