L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dilluns, 9 de maig del 2016

La UE Tavernes, campió del seu grup de futbol de la regional preferent. I els veterans del seu grup...!!!


 
La UE Tavernes s’ha proclamat campiona del seu grup després de vèncer per un clar tantejador de 4-1 al Constestà. La proclamació com a campió es va produir després de conèixer que el Portuaris de Gandia i el Dénia, segon classificat, havien empatat a 1. Van ser uns moments tensos i nerviosos de tota la directiva i jugadors, que es van quedar en el camp a l’espera de conèixer el resultat final d’eixe partit. 

Una vegada confirmat l’1-1, l’alegria es va desbordar entre directiva, jugadors i aficionats pel campionat aconseguit a falta de dues jornades. El Tavernes té ara 65 punts mentre el Dénia en té 57, una diferència de 8 punts impossible de superar donat que només queden dos partits. 

De tota manera, cal recordar que el ser campió no assegura l’ascens de categoria a tercera divisió, car abans s’ha de jugar la promoció que enfrontarà els campions i primers classificats de cada grup entre ells, en la manera que dispose la Federació.

Els jugadors, tal com es pot vore en la fotografies, van festejar el triomf amb la tradicional “Banyada” en la font de la plaça del poliesportiu, i van mantejar al president, Josep Armengol. 

I perquè la festa fóra més completa, l'equip de veterans també es va proclamar campió del seu grup. 

 

La nostra enhorabona a tots.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Ale rogets!!

Anònim ha dit...

Els Veterans també hem guanyat!!!!

Anònim ha dit...

Han guanyat però casi tots son de fora. Millor que juen els del poble de la cantera.

Anònim ha dit...

Pues sí,pan pa hoy y hambre pa mañana. És una incongruència que amb els diners dels pares dl futbol base es fitxen jugadors de fora per a parar la progressió dels jugadors locals que després no poden jugar al primer equip del Tavernes. Perque en tercera si es que pugen no serà fàcil que es mantinguen a no ser que tiren el burro per la finestra,i això seria gastar més diners que s'haurien de gastar en promoció. I amb promoció no em referisc a la lligueta d'ascens.

Anònim ha dit...

D'acord totalment amb l'últim anònim. I després els polítics els subvencionen amb molts milers d'€,i encara que no visiten cap més esport ni club local,s'enfunden el xandall de la UD i a la grada. No sé si això és populisme o no,però té certa resemblança.

Anònim ha dit...

Si no van perquè no van, no els importa l'esport. Si van i damunt per animar es posen la samarreta del club, com qualsevol aficionat, és populisme.
No n'hi ha qui vos entenga.
I jo el que faria de l'Ajuntament és fora totes les subvencions. Pagant-los les instal·lacions i manteniment ja ho tenen bé.
Qui vulga futbol, basquet, ciclisme, rubgy, et. que s'ho pague, com jo em pague les meues aficions.
I no crec que amb els diners dels pares dels xiquets del futbol es fitxe a ningú, ni que fitxar gent de fora pare la progressió de ningú. Tenim gent jove que està jugant fora i en seccions d'equips de primera divisió. Passa que hi ha pare que nomes el fill li pega al balo ja el creuen Messi o Cristiano Ronaldo, total perquè ells veuen una inversió que el fill jugue a futbol i pensen recuperar-ho amb un fitxatge de milions, i no pensen en el futbol com esport, excepte ben pocs.

Anònim ha dit...

No,si no van perque no van no. O van als events de tots o al de cap. Per això és populisme,perque van sols on estan els vots. Si foren aficionats a qualsevol esport s'els voría en altres clubs del poble.
En part té raó l'anònim de le 11:27. Però en part,si es sistema de convenis s'ajustara a l'esport base i aficionat i es demanaren comptes no passaría el que passa.
Ara,erres de totes totes en dir que els pares dels xiquets no paguen el futbol dels majors. Tú creus que els entrenadors i material valen 400€ per xiquet + 27000€ de l'Ajuntament? Així jo també vullc ser entrenador de futbol base! I aixi com dius que hi ha algun valler en categories professionals,això no depen de si el Tavernes juga en preferent,tercera nacional o segona regional. Per contra que es gasten diners en fitxar un 80% de jugadors de fora el poble per estar en les categories on estan,i amb la pedrera que n'hi ha sí que és bufar en caldo gelat,i xiquets i aficionats jugant als pobles veins,sense poder fer-ho al propi. Almenys gastaran els camps de Rus...
I tant que no pensen en el futbol com esport,ni els pares,ni els directius,ni els polítics...