L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimecres, 18 de maig del 2016

La platja de Tavernes també oferirà cinema a l'arena aquest pròxim estiu

La platja de Tavernes serà una de les 18 platges de la província de València que es beneficiarà del projecte "Cinema als platges València Turisme" de la Diputació. El Butlletí Oficial de la Província publica la licitació “dels serveis de coordinació, muntatge, realització i desmuntatge de les projeccions nocturnes de cinema en les platges de València”, amb un pressupost de licitació de 70.000 euros (sense IVA).

Cadascuna de les platges que entren en el programa  projectarà dues pel·lícules, una al juliol i una altra a l'agost. En el cas de la comarca Safor-Valldigna, a més de Tavernes, es beneficien també les platges de Xeraco, Gandia, Bellreguard, Daimús, Piles i Oliva.

La Diputació ha assenyalat que l'objectiu és "millorar l'oferta cultural" i han puntualitzat que s'ha oferit el cinema a la platja a tots els municipis. Com a novetat s'assenyala enguany la "valencianització" del cinema d'estiu amb projeccions de curts d'animació de producció valenciana abans de les projeccions de les pel·lícules de cada nit, amb la qual cosa s'aposta pel sector audiovisual valencià.

L'empresa adjudicatària haurà de conscienciar al públic la necessitat de mantenir netes les platges, respectar l'entorn i no deixar residus ni brossa en finalitzar la projecció, mitjançant cartelleria, senyalització i projecció de vídeo de conscienciació previ a l'inici de l'activitat.

El projecte compta amb l'autorització de la Demarcació de Costes, tramitada pel Patronat per a tots els ajuntaments participants.