L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 21 de maig del 2016

La Biblioteca de Tavernes obrirà dotze hores al dia en període d’exàmens


L’Ajuntament de Tavernes, a través de la Regidoria de Cultura, amplia l’horari de la Biblioteca Municipal per tal de facilitar l’estudi als jóvens en un lloc públic adequat a les seues necessitats mentre estan en època d’exàmens.

D’esta manera, es pretén que els mesos de maig, juny i principi de juliol els espais de la biblioteca estiguen a disposició dels estudiants de Tavernes que faran la selectivitat, així com dels universitaris i de la gent que té previst presentar-se a oposicions, entre altres.

El nou horari de la biblioteca comença el dilluns dia 23 de maig i s’allargarà fins al pròxim dia 8 de juliol. La Biblioteca estarà oberta 12 hores al dia de manera ininterrompuda, de 9 del matí a 9 de la nit. Els dissabtes l’horari serà de 9 a 13:30 hores i de 15:30 hores a 21 hores, i els diumenges de 9 a 14 hores.

L’Ajuntament de Tavernes, conscient de la demanda que tenen els estudiants amb l’arribada dels exàmens finals, ha decidit esta ampliació de l’horari per tal de facilitar-los la faena.