L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dissabte, 21 de maig del 2016

Diputació ajudará en la lluita contra el mosquit tigre


Tavernes serà una de les ciutats que podrà beneficiar-se de l'ajuda d'un milió d'euros que la Diputació de València destina en total a la campanya per a eradicar el mosquit tigre en la comarca.

Les ajudes les podran sol·licitar tots els municipis de menys de 30.000 habitants que demostren que tenen zones afectades pel mosquit tigre. L'assignació a cada ajuntament es concedirà en funció dels mapes que prepararà la Universitat de les zones més sensibles.

Els ajuntaments hauran de seleccionar les empreses, les quals han d'incloure una sèrie de dades com el plànol cartogràfic del terme amb les zones a tractar, fitxes tècniques dels productes a utilitzar, calendari d'aplicació i la qualificació del personal autoritzat per a l'ús de plaguicides en el camp de la salut pública.

La Diputació de València farà el seguiment de les fumigacions per a controlar si és necessari realitzar noves accions. També reunirà als alcaldes i tècnics municipals per a rebre informació sobre el calendari d'actuacions a realitzar i transmetre un missatge de calma a la població.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Falta que fà perque ja estàn ací.