L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 6 de maig del 2016

Continuen les tasques de tala de palmeres seques


Els treballadors de la brigada municipal de Tavernes continuen en la tasca de talar aquelles palmeres de la població que presenten perill de caure pel seu estat, normalment sec per l'atac del morrut roig.

Així els podem veure en tasques que comprenen primer la tala de l'estípit arran de terra, i després partir-los en trossos per carregar-los en el camió.


Alguns dels llocs que han deixat aquestes palmeres són aprofitats per plantar nous arbres, com es pot apreciar en les fotografies que publiquem. 

Tal com hem publicat en diverses ocasions aquests darrers anys, el departament que dirigeix la regidora de Compromís Llum Sansaloni du a cap aquestes tasques tant en les palmeres del casc urbà com les de platja.