L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 5 de maig del 2016

Clausura del Taller de Cuina d’Inserció Sociolaboral

 
El jardí del Braç Treballador de Tavernes va acollir ahir l’acte de clausura del Taller de Cuina d’Inserció Sociolaboral presidit per l'alcalde, Jordi Joan, i al qual han assistit la regidora de Serveis Socials, Noèlia Alberola, els dos professors del taller (Pablo, del restaurant Mediterraneo i David, del restaurant San Bernardo) i les funcionàries de Serveis Socials. 
 
El taller és el tercer any que es du a terme i hi han participat 12 alumnes. Les classes van començar el passat mes de novembre i aquests mesos els participants han elaborat receptes, han realitzat servicis de cambra i han preparat el menjar que es va servir durant la Setmana Cultural per a la Gent Gran, entre altres activitats.

Les classes també s’han basat en la orientació i inclusió al món laboral dels alumnes del Taller de Cuina, així com en la iniciació en la recerca de treball dins del sector.

Durant l’acte els alumnes han rebut un diploma, i finalment, ha tingut lloc un refrigeri preparat pel Taller de Cuina.

La regidora Noèlia Alberola ha agraït el treball de tot el departament per participar en el taller, ha donat l’enhorabona als alumnes i els ha animat en la recerca de feina. “Es tracta d’activitats amb la idea de millorar l’ocupabilitat, millorar el currículum i obrir les portes a la possibilitat de trobar un lloc de treball”, ha explicat.