L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 8 d’abril del 2016

Tavernes acull diumenge el campionat autonòmic de cursa per muntanya


El proper diumenge, 10 d’abril, Tavernes acollirà el campionat absolut individual i per clubs de cursa per muntanya de la nostra autonomia. L'acte està organitzat pel Centre Excursionista de Tavernes i compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, Creu Roja, Protecció Civil i diversos comerços i empreses.

L’eixida de la cursa tindrà lloc a les 9 hores al passeig País Valencià. A més, en esta zona hi haurà diverses activitats per a tots els públics, com castells, rocòdrom infantil, paradetes de l’Associació de Comerciants de Tavernes, i orquestra. L’arribada també serà al passeig.


La cursa recorrerà les dues vessants de la muntanya de Les Creus, passarà pel sender dels Amoladors, la font de la Sangonera, Alt de les Creus, Fontetes de Cantus, Castellets, Racó de Joana, Racó de Redo i sender de la Granata. 

Durant l'itinerari, els participants gaudiran del paisatge i de les espectaculars vistes que ofereix la Valldigna. És una activitat de la Federació Valenciana de Muntanya.