L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 d’abril del 2016

L'Ajuntament acaba l'adequació de la rotonda de l'estació


L'Ajuntament de Tavernes a traves del Taller d’Ocupació ha acabat els treballs en la rotonda de l'estació. La tasca ha estat duta a cap pels treballadors de l’especialitat d’infraestructures de jardins i després de molts dies de treball, han acabat les faenes d’adequació de la rotonda "de la barca o de l'estació" en la carretera a la platja.

Les primeres tasques que es van dur a terme van ser les de neteja i eliminació de l’herba que hi havia en la rotonda. Després, es va posar una malla antiherba i una capa de formigó per cobrir tota la superfície. Finalment, s’ha col·locat una capa de grava i de gespa artificial amb una combinació de dibuixos que formen un mantell verd i blanc. 

 
Per altra banda, els treballadors del taller d’ocupació també han reparat i pintat la barca de la rotonda, que dóna la benvinguda a la platja de Tavernes.

Els treballs s’han fet per a condicionar esta rotonda i facilitar el manteniment posterior, i també perquè tots els usuaris la respecten i esta zona continue en bones condicions una llarga temporada. 


1 comentari:

Anònim ha dit...

Està molt aseà