L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 21 d’abril del 2016

El Club de Patinatge participa en un curs de perfeccionament

 
El diumenge passat es va realitzar a les instal·lacions del Club Montemar d'Alacant una nova etapa del curs autonòmic de perfeccionament en la modalitat "Solo dance" a porta tancada i per a patinadors territorials.
 
Hi van participar les patinadores Daniela Franco, Ashley Rivero i Laia Carrascosa del Club de Patinatge Tavernes en diversos grups al llarg de la jornada i fases amb l'entrenadora de la RFEP i la FPCV Sonia Eguia, encarregada de les correccions per millorar el nivell.
 
També hi va assistir l'entrenadora de Tavernes i la patinadora Erika Cots d'Oliva que per molèsties al peu va haver d'interrompre l'entrenament quasi en acabar la jornada.

Remés