L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 23 d’abril del 2016

El Centre Excursionista repara les creus de la muntanya


El Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes, ha reparat la creu més alta de la "Muntanya de les Creus". 

Els cinc membres del centre han llevat les planxes velles de la creu, que ja es trobaven en mal estat a causa del pas del temps, i n’han posat de noves. Les noves planxes han quedat ben subjectades perquè duren el màxim possible.  

El Centre Excursionista i l’Ajuntament de Tavernes també repararan les dues altres creus i la pròxima actuació serà en la primera creu.

1 comentari:

Anònim ha dit...

L'1 de Maig les vorem.