L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 20 d’abril del 2016

Eixida de senderisme el dia 23 al Mirador i el Racó Joana

 
La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Tavernes, en col·laboració amb el Centre Excursionista, el Grup Scouts la Valldigna, Creu Roja i Protecció Civil ha organitzat una eixida de senderisme este dissabte, 23 d’abril.

La ruta programa inclou els paratges del mirador i el Racó de Joana, entre altres. Les inscripcions seran a les 9 hores i l’eixida a les 9.30 hores, en el poliesportiu municipal.

L’eixida de la ruta tindrà lloc a les 9.30 hores des del poliesportiu municipal. El recorregut inclou la zona del mirador, on els participants esmorzaran, la zona del Racó de Joana i, finalment, la senda travessera. Amb esta activitat, majors i menuts coneixeran millor el seu entorn i, a més, gaudiran del paisatge de la Valldigna.

L’activitat, oberta per a tot el públic, acabarà cap a les 13 hores. Els xiquets menors de 9 anys hi han d’anar acompanyats d’un adult.

Les persones que vulguen participar-hi han d’acudir el mateix dia a les 9 hores al poliesportiu per a inscriure’s. Tots els participants rebran un detall.