L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dilluns, 25 d’abril del 2016

Crema de la Falla La Marina

 
Els actes programats aquest cap de setmana amb motiu de la festa de la falla de La Marina acabaren anit amb la crema de la falla, acte que va comptar amb la presència de la fallera major de Tavernes i cort d'honor així com membres de la corporació municipal i d'ACEPLAT, entitats que conjuntament han col·laborat en la celebració d'una festa amb l'objectiu de promocionar la platja de Tavernes.


No obstant això, els actes encara continuen avui amb la celebració del "I Concurs d'Arròs amb cigrons i panses", modalitat professional, a partir de migdia i on hi ha inscrits cuiners, a més dels de Tavernes, de València i Alacant.