L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 29 d’abril del 2016

Concert de cloenda de la Setmana Cultural del Centre "Mestre Arnau"


Les dues formacions musicals

Molt bon concert l’oferit per la “Bandeta Infantil” i la “Banda del Centre Professional Mestre Arnau” com a cloenda de la "Setmana Cultural Curs 2015-2016" en l’Auditorium de la Sium vallera. 
Bandeta Infantil
 La primera a actuar ha estat la Bandeta Infantil dirigida per Juan Francisco Torres Franco, un gran director i que fa que els xiquets i xiquetes traguen tot allò que musicalment tenen dins i que presentava un concert amb renovades partitures respecte l’any passat. Les peces interpretades han estat “Els poblets” de Miguel Torres, “Mickey Mouse March” de Jimmie Dodd, “On Tour” de Jacob de Haan i “Columbia Crest March” de Steve Hodges i cal indicar que en l’obra “On tour” han combinat la música instrumental amb la vocal. No cal ni dir que els assistents hem premiat les interpretacions amb un gran aplaudiment.
Claudia Escrihuela solista
Vera Pellicer, al flautí

La segona part ha estat dedicada a la “Banda del Centre Professional Mestre Arnau” dirigida pel també gran director José Luis Palomares Peñalba, i que ha servit per a demostrar que tenim unes bones promeses, més bé diríem realitats, donada la gran qualitat de la banda i de les interpretacions. 
Batiste Sales i Vicent Ordiñana
Ens han oferit “L’Entrà de la Murta” de Salvador Giner, “Adagio” de Albinoni, “Els viatges de Gulliver” de Bert Appermont on en el passatge “L’illa flotant” ha actuat com a solista Claudia Escrihuela, “Estampes de la Ligúria” de Rafael Garrigós i la tradicional “Clarinet Polka” amb la intervenció com a solistes de Batiste Sales i Vicent Ordiñana, que han fet tronar l’Auditori amb forts aplaudiments, repetits com a final de la interpretació. 
 
En resum, un concert de molta qualitat i de gran mèrit donada la joventut dels músics i que ha vingut a demostrar el bon treball que fa l'escola "Mestre Arnau” en les dues formacions musicals. La nostra enhorabona.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Primer, donar l'enhorabona als alumnes i professors q feren ahir una gran feina, deleitant-nos amb els dos concerts. I de segon, vull posar una pega a aquesta publicacio... dir q hi hagueren mes solistes al concert de la banda del centre, i q tots han fet un gran esforç i es mereixen el mateix reconeixement.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Te vosté tota la raó: tots mereixen el reconeixement, i si algú s'ha sentit deixat de banda, demanar disculpes perquè no era la nostra intenció, però no coneixem a tots els joves de la banda.

I comprenga vosté que com informem i publiquem, podem tindre aquests "buits", que no ens passarien si no publicarem res. No ho sabem cert, però diríem que són l'unic blog del poble que des de fa anys informem de totes les activitats de la banda i escoles, i per cert, ningú de dins ens dóna cap informació, ho fem perquè estimem la societat i la tasca que fa.

Vosté mateix ens haguera pogut dir el nom de qui ens hem deixat i ho hauriem afegit ben de gust. Ja veu, ningú es perfecte.

Unknown ha dit...

En ningun moment demane la vostra perfeccio, ni molt menys, i agrair la feina q feu pq informeu de les notícies del poble, pero volia que es posareu al meu lloc quan jo li dic a la meua filla....vine a vore la noticia q ha publicat la Cotorra, q eixiu al face!! I al anar llegint-la, voreli la careta i sentir com em pregunta "i no eixen mes solistes??? I "tal" i "pasqual", i jo??? No eixim....😞??
Pero que quede clar, q no critique per a res la vostra pagina ni el q feu, sols he fet el escrit com a una mare, q no sabia per on eixir davant la pregunta de la meua filla.
Gracies