L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 7 d’abril del 2016

Ashley Rivero 2n premi de la categoria Aleví al X Campionat Interclubs Nacional de Patinatge "la Cavada" - Cantabria




Ashley Rivero, del Club de Patinatge Tavernes, va assolir el 2n lloc en la categoria Aleví al X Campionat Interclubs Nacional "la Cavada" - Cantabria el passat cap de setmana. La vallera, única representant del club de Tavernes, va disputar amb 20 patinadores més, amb puntuacions molt renyides, però va assolir el segon lloc quan podia haver aconseguit ser la campiona car només 4 dècimes separaren ambdues patinadores. 
 

El patinatge valler i valencià i el nom de Tavernes ha estat present en un campionat donant una bona imatge, gràcies al treball que fa el club i l’entrenadora Alejandra Felipe amb la col·laboració de l’Ajuntament i el departament esportiu en cedir les instal·lacions per a la pràctica de l’esport.