L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimecres, 20 d’abril del 2016

Ahir es va inaugurar la Setmana Cultural per a la Gent Gran


 Ahir per la vesprada es va inaugurar la Setmana Cultural per a la Gent Gran, on durant quatre dies els participants podran assistir a diverses activitats organitzades per l’Ajuntament de Tavernes a través de la Regidoria de Serveis Socials. 



La inauguració va tindre lloc en el Braç Treballador on la regidora de l’àrea, Noèlia Alberola, va explicar les activitats que hi ha programades i després va convidar als assistents a apuntar-s’hi. 

L’Ajuntament va obsequiar un refrigeri als assistents,  que va ser elaborat pel Taller de Cuina.


Activitats a partir d’avui 

Dimecres 20 d’abril: Taller de risoteràpia a les 10.30 hores, i de vesprada una excursió a l’ullal (que eixirà des de la plaça de l’ajuntament a les 16 hores), un taller de reciclatge i berenar. 

Dijous 21: A les 11 hores jornada d’etnobotànica a càrrec del Taller d’Ocupació. A les 13.30 hores hi haurà un taller sobre la cova del Bolomor, on els participants coneixeran part de la nostra història. S’ha apreferit fer l’activitat en forma de taller per les dificultats que poden tindre les persones majors a accedir al jaciment. 

De vesprada hi haurà una màster class de zumba a càrrec del gimnàs Fitness Point, i més tard sessió de cinema amb la projecció de la pel·lícula El exótico hotel Marigold. 

Divendres 22 d’abril: A les 9 hores, hi haurà una excursió a València patrocinada pel Patronat Provincial de Turisme. A les 20.30 hores es donarà pas a la clausura de la Setmana Cultural amb un sopar d’entrepà.

Totes les activitats es duen a cap en el Braç Treballador de Tavernes (carrer Calvari, 87).