L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 23 d’abril del 2016

Actes culturals per al cap de setmana


Avui dissabte 23 d’abril, a les 18 hores, en la Casa de la Cultura hi haurà teatre familiar amb l’obra Akäshia, el viatge de la llum. El cau de l’Unicorn. Un espectacle teatral, visual, musical, amb llum negra, titelles i actors. El preu de l’entrada és de 3,50 euros.

Per altra banda, aquest cap de setmana també se celebraran actes per a commemorar el 25 d’abril (batalla d’Almansa). El dissabte, a les 19.30 hores, s’inaugurarà l’exposició Al Tall 35 anys de música mediterrània des del País Valencià, que estarà oberta al públic fins al 30 d’abril. I a les 20 hores, la projecció del documental Al Tall 35 anys. 
 
 
Per a continuar en la commemoració del 25 d’abril, demà diumenge 24 d’abril està programada la presentació del nou treball de Carles Dénia, L’Home Insomne. El cantant oferirà un concert que inclourà cant d’estil, seguidilles, malaguenyes, albades, jotes i fandangos. L’acte tindrà lloc a la Casa de la Cultura, a les 19 hores, i el preu de l’entrada serà de 3,50 euros.