L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimarts, 15 de març del 2016

L'Escola Infantil Víctor Calatayud crema la seua falleta


Aquesta vesprada s'han cremat les falletes infantils que han estat instal·lades en els centres escolars i escoletes infantils de Tavernes.

La Escola Infantil Municipal "Víctor Calatayud" ha cremat la seua falla muntada al Carrer Alacant i que tenia com a motiu els pirates i el seu món: La falla ha estat confeccionada per l'equip de docents del centre i han comptat amb la col·laboració de l'alumnat que han pintat el monument.



Després d'un passacarrer de pares i xiquets i xiquetes pels carrers de la barriada al so de la música que oferia una xaranga, ha tingut lloc un berenar de xocolate i fartons per als assistents i, tot seguit, la cremà de la falla.

A l'acte ha estat presentat l'alcalde, Jordi Joan, i regidors del govern municipal. L'alcalde i el professorat de l'Escola Infantil Municipal han estat els encarregats d'encendre la traca que ha iniciat el foc en la falleta. 


En conjunt una festa simpàtica que ha comptat, com veieu, en les fotos d'una bona presencia de familiars dels xiquets.