L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 6 de març del 2016

La falla la Via celebra la matinal motera

El govern municipal i la fallera major no s'han perdut la matinal
 La falla La Via ha celebrat avui la tradicional “Matinal motera”, una jornada ben animada per la bona presència d'assistents que no han tingut por a l'oratge fresquet del mtí.
Els voltants del casal de la Falla la Via, organitzadora de l’acte, l’envelat i els carrers del voltant han estat escenari per una gran parada i exposició de motos que, com sol ser habitual, està molt concorreguda pels afeccionats i on es podia veure motos de totes les èpoques, sempre ben arranjades, cuidades i conservades pels propietaris.

Després de l'esmorzar a l'envelat, s'ha format la caravana motera que ha recorregut la Valldigna, acompanyada per les forces de seguretat.  Després hi ha hagut el dinar, que ha estat al igual que el matí, amenitzat musicalment.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Una pena que els ajuntaments de Simat i Benifairó ja no vullguen recolzar esta festa que recorre la Valldigna. L:any que ve tindrien que fer la volta per la platja en lloc d'anar per Simat i Benifairó.

Anònim ha dit...

Tota la raó, en la platja sempre seran benvinguts

Anònim ha dit...

El primer ajuntament en deixar de recolzar la Valldigna ha segut el de Tavernes ixint-se'n de la mancomunitat. Per què han de recolzar els ajuntaments de Simat i Benifairó un acte faller quant als nostres pobles no hi han falles?

Anònim ha dit...

La tens que recolzar per que si no fas igual que lo que critiques i que dius no esta be que fassa Tavernes. L'Ajuntament de Tavernes no se'n ha ixit encara de la Valldigna i lo que ha fet es avisar com diuen els estatuts per a l'any que ve. i vorem si ho fa per que falta confirmar.

Pero si seguim igual i despres d'enterar-me que Tavernes venia pagant 250.000 euros a l'any millor no seguir per que eixos diners son molts i a canvi de res, que tot es fa en Simat i per a la gent de Simat.
Eixos diners que es dedique l'Ajuntament a arreglar les voreres i els carrers que falta els fa. Pues no ni ha pocs per arreglar.

I si volen fer la Manco, una Manco que siga això mancomunar els servicis i no com ara que no hi ha res en conjunt per als pobles, nomes la celebracio de la Valldigna i tot es fa a Simat. Per fer aixo no fa falta la Mancomunitat.

Ara no participeu no passa res. Que vagen a la platja i festa.

Anònim ha dit...

Què demanen els organitzadors a aquests pobles? Estaria be saber-ho.