L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 26 de febrer del 2016

Tavernes sol·licita l’avaluació ambiental i territorial estratègica del Teularet

Vista aèria del sector Teularet

L’Ajuntament de Tavernes ha començat el procediment d’elaboració i aprovació del Pla de Reforma Interior del sector del Teularet mitjançant la presentació de la sol·licitud d’avaluació ambiental i territorial estratègica d’aquest polígon industrial a la Comissió Territorial d’Urbanisme de València (CTUV).

El polígon del Teularet està ubicat en sòl urbà i té ús industrial des de fa moltes dècades, però hi manca dels serveis per considerar-lo un veritable polígon industrial i urbanitzat. L’objectiu del Pla de Reforma Interior és precisament urbanitzar, és a dir, dotar d’infraestructures i serveis urbans els terrenys ubicats en el sector.

Els serveis urbanístics que es pretenen implantar són dotar d’accés rodat les parcel·les del polígon, establir una xarxa de subministrament de l’aigua potable en les parcel·les, proporcionar una xarxa de clavegueram, una xarxa de subministrament d’energia elèctrica i una xarxa d’enllumenat públic.

El sector del Teularet presenta un alt grau de consolidació per l’edificació (naus industrials) i té una superfície de 96.760 metres quadrats.

El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, respecte a aquesta sol·licitud i que pretén corregir un problema del sector Teularet que s'arrossega des de fa moltes dècades i sense que mai cap govern l'haja abordat per resoldre la situació de precari, ha manifestat que estem treballant de valent per a solucionar els problemes que té Tavernes en el tema de disponibilitat de sòl industrial. És una prioritat per a este govern possibilitar que es recupere l’activitat industrial en la nostra ciutat i que les empreses puguen ubicar-se a Tavernes en polígons moderns i amb tots els serveis necessaris per a poder desenvolupar la seua activitat”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Està be consolidar el poligons existents pero poques industries caben ja en eixe poligon. Ja toca començar a desenvolupar altres poligons o ampliar els ja existents.

Anònim ha dit...

Igual estás equivocat. Jo tinc entés que les fabriques actuals no ocupen tot el polígon ni de bon tros. Conec gent del poble que te terres i encara les cultiva a pesar que entren dins del polígon i estan així per la falta d'urbanització.
Això d'instalar sense condicions va començar en els anys 70-80 i han passat molts anys i molts governs per l'Ajuntament i tots s'han girat d'esquena a la problematica del Teularet. Esperem pel bé de Tavernes que ara es dona una bona espenta que falta fa, com que posen la llum en el poligono El Golfo, i s'arregle la circumvalació per ampliar el del Pla.