L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimarts, 9 de febrer del 2016

Tavernes obri avui a la ciutadania les votacions sobre el model de festes


La Regidoria de Transparència i Participació i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tavernes han obert avui el termini per a poder opinar de les festes patronals mitjançant una l’enquesta que ha començat avui, 9 de febrer, a les 8 hores i que acabarà el pròxim dia 19 de febrer a les 23:59h.

L'enquesta planteja un total de vuit preguntes i cada una disposa de diferents respostes. Entre les qüestions destaquen la data de començament i la durada de les festes. També es vol preguntar sobre els actes amb animals, amb dos preguntes: bous al carrer i tir i arrossegament en la programació. Seguidament, es planteja quins dies són els més adequats per a celebrar la nit de les paelles i el ball de disfresses. La sèptima pregunta és sobre la possibilitat d’incloure un concert d’un grup de renom en la programació amb pagament d’entrada. I, finalment, l’enquesta planteja quins haurien de ser els dies de festa local.

Poden participar en l’enquesta tots els ciutadans empadronats a Tavernes que tinguen 14 anys, o que els complesquen al llarg de l’any 2016.

La manera de participar-hi telemàticament és a través de l’enllaç www.participa.tavernes.es o bé en els cinc punts d’informació en edificis públics (ajuntament, biblioteca, Braç Treballador, Tourist Info i pavelló cobert) on es podrà votar amb l’ajuda -si és menester- d’un funcionari. 

Una tercera opció per a participar-hi és de manera presencial, acudint a la finestreta de registre i informació de l’Ajuntament de Tavernes (en horari de 9:00 a 14:00) o en l’oficina de Tourist Info (en horari de 10:00 a 13:00). Ací es facilitarà l’enquesta en paper per a emplenar-la juntament amb un sobre que s’entregarà al funcionari encarregat, el qual comprovarà que no s’hi ha participat de forma telemàtica anteriorment.

A partir del dia 20 s’analitzaran les dades obtingudes i, posteriorment, els resultats es publicaran en la pàgina web de l’Ajuntament de Tavernes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Posar el DNI i depres votar no ho veig una forma molt anònima de votar. Qui m'asegura que despres no van a creuar dades?