L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de febrer del 2016

Reunió informativa del regidor d'Esports amb els representants dels clubs esportius de Tavernes


El regidor d’Esports, Josep Llàcer, i el tècnic d’Esports, Paco Cuñat, s'han reunit en el pavelló municipal d’esports amb els representants dels clubs esportius del municipi.

L’objectiu de la reunió era valorar de manera conjunta l’inici de la temporada 2015/2016, informar de la programació esportiva per a este any 2016, recollir les propostes dels clubs i valorar les activitats relacionades amb els convenis signats per l’Ajuntament.

Josep Llàcer va proposar a les diferents entitats esportives que es posaren en contacte entre elles per a col·laborar conjuntament i així optimitzar i potenciar els recursos de què disposa cada club.

Durant la reunió, els representants dels clubs van exposar la situació esportiva en què es troben els seus respectius equips i la posició en les diferents lligues. A més, cada club va donar a conèixer els èxits individuals dels seus esportistes.

El regidor va explicar als assistents que les reunions, que es fan a principi i a final de temporada, tenen com a finalitat millorar el treball entre l’Ajuntament i els clubs del municipi. Així mateix, Llàcer va posar a disposició de les entitats esportives les noves tecnologies de l’Ajuntament, com les xarxes socials, per a difondre les seues activitats i resultats esportius.

Els clubs que van assistir a la reunió són el Club d’Atletisme, Centre Excursionista, Unió Esportiva Tavernes, Club Bàsquet Tavernes, Tavernes Rugby Club, Societat Columbicultura de Tavernes, Club Halterofília Tavernes, Club Ciclisme, Kitesurf i Karate-Do. A més, el regidor d’Esports continuarà mantenint les reunions amb els diferents clubs de la població.