L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dimecres, 17 de febrer del 2016

L'ESTAT DE LA QÜESTIÓ: Simplement vergonyós



Simplement vergonyós. El PP va estar durant més d’un any votant en els plenaris en contra de les accions del govern de Compromís que haurien fet possible pintar els passos de vianants molt abans. És vergonyós que ara critique a Compromís i l’acuse de pintar els senyals amb retard i amb això de l’atropellament d’un veí. 

Vergonyós que el PP demostre eixe despreci tan gran als tècnics municipals que són, al cap i a la fi, els que determinen la planificació de com i l’ordre en que s’han de pintar. I ho fan amb criteris que el treball siga més eficaç, moleste menys als veïns i supose la millor seguretat. Per cert, uns criteris que el PP mai no va tindre en compter en el temps que sempre han votat en contra d’eixes tasques. 

Sí, és veritat i no anem a negar-ho: els senyals s’estan pintant ara i s’haurien d’haver pintat abans. I això per què és així, Sra. Palomares? 

Cal recordar al PP, preguntar-los-ho i també a la seua portaveu: ¿per què es pinten ara? ¿Per què no estan pintats ja? Doncs bé, com de nou la Sra. Palomares no s’assabenta, li recordarem que el seu partit, recolzant-se amb la majoria que li donava una regidora trànsfuga i el PSOE, va estar votant en contra primer del pressupost, on estaven els diners per a pintar, i després va votar en contra de totes les modificacions de crèdit que presentava Compromís per finançar la partida. Fins i tot una vegada ja no és que votaren en contra, sinó que es negaren a votar. 

Què no ho sabia? Doncs ja ho sap. El seu partit, el partit que més ha destrossat la terra i economia dels valencians i no anem ara ací a explicar perquè, a Tavernes va fer tot el possible perquè no es pintaren mai els passos de vianants. Li aconsellem que repasse les actes dels plenaris dels darrers dos anys, o si no vol, simplement faça una recerca ací en La Cotorra que te complida informació del tema. Assabente’s i s’evitarà alguna relliscada en les manifestacions. 

Això sense entrar a parlar de la xarlotada del seu partit, el PP, que després d’impedir que els senyals es pintaren fa un any amb el vot en contra en els plenaris, va fer burla de tota la ciutadania de Tavernes quan va oferir els propis regidors perquè pintaren passos concrets a la ciutat. Lamentable. 

Vergonyós també que el PP aprofite un atropellament a un veí per carregar contra el govern municipal i els acuse de la tardança a pintar els senyals dels poble, quan ells han sigut els culpables d’eixe endarreriment posant traves i votant en contra. 

Fins i tot tornaren a votar en contra del pressupost del 2016, on es tornava a contemplar eixa actuació, i s’abstingueren en la votació en el plenari del passat octubre, on tornava a aparéixer el projecte de pintura vial i passos de vianants, i en aquests dos darrers casos la Sra. Palomares no té excusa: ja era regidora. 

Si fóra pel PP, els passos de vianants no s’estarien pintant... i damunt parlen i acusen als demés. Vergonyós