L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 26 de febrer del 2016

L’Ajuntament presenta a la Generalitat els problemes de la travessia de la CV-50 al seu pas per Tavernes


El regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, i l’arquitecte de l’Ajuntament, Juan Tormo, s'han van reunit amb el cap del Servei Territorial de Carreteres de la Generalitat, Vicente Serrano, amb Francisco Sòria, del Servei de Seguretat Viària de la Generalitat, i altres tècnics per a exposar-los els problemes que presenta la CV-50 al seu pas per Tavernes. Aquesta carretera està inclosa dins de la xarxa de la Generalitat, i per tant sota la seua responsabilitat. 

Per a donar solució a les qüestions que afecten Tavernes s’estudiarà la manera de millorar la seguretat en els passos de vianants i l’accessibilitat. Així mateix es pretenen arreglar les voreres i les zones enjardinades. Les actuacions es duran a terme en consonància amb el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible. 


Durant la reunió es van proposar crear nous passos de vianants al llarg de tota la via urbana, substituir els semàfors per rotondes en alguns dels encreuaments i altres mesures de pacificació del trànsit rodat. Els tècnics de la Conselleria en valoraran els problemes presentats pel regidor i en proposaran les solucions.

La travessera de la CV-50 és un punt negre per a la seguretat viària i el trànsit dins de la xarxa de carreteres de la Generalitat. És per això que estem treballant conjuntament per a donar solucions i millorar els problemes. Esperem que prompte comencen a realitzar-s'hi les primeres accions, una vegada tinguem el vistiplau dels tècnics de Conselleria”, ha explicat Josep Llàcer.