L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 24 de febrer del 2016

L'Ajuntament millora el clavegueram del Passeig del País Valencià i del Carrer Sant Pere


 La Regidoria de Contractació de l’Ajuntament, que dirigeix la regidora de Compromís Llum Sansaloni, ha iniciat les obres de reposició del clavegueram del Passeig del País Valencià i del Carrer de Sant Pere. L'actuació s'emmarca dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València i suposa una inversió de 99.000 euros (IVA inclòs). 

La regidora Llum Sansaloni ha confirmat que l’objectiu dels treballs és renovar la xarxa de sanejament dels col·lectors ubicats en ambbues vies urbanes. Els problemes del clavegueram en aquestes zones de Tavernes es donen amb ocasió de períodes de pluges fortes, mentre no s'han observar incidències en el funcionament dels col·lectors en temps de sequera o plogudes moderades. 



Les obres preveuen la substitució dels col·lectors per a aigües residuals i pluvials, reposició del ferm (calçada) i la construcció de nous pous de registre.
 

L’empresa encarregada de les obres de reposició del clavegueram és Germans Tamarit SCV i el període per a dur a terme les actuacions és de tres mesos. Les obres han començat pel Carrer de Sant Pere amb l’alçada de l’asfalt, com podeu observar en les fotografies.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No hi havia clavegueram en eixos llocs?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que queda ben clar que es reposen per uns altres millors i de més efectivitat.

"l’objectiu dels treballs és renovar la xarxa de sanejament dels col·lectors ubicats en ambbues vies urbanes. Els problemes del clavegueram en aquestes zones de Tavernes es donen amb ocasió de períodes de pluges fortes, mentre no s'han observar incidències en el funcionament dels col·lectors en temps de sequera o plogudes moderades".