L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 24 de febrer del 2016

La Diputació construirà la rotonda d’accés nord a la platja de Tavernes


L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i el regidor d’Urbanisme, Josep Llàcer, s’han reunit aquest matí amb el diputat provincial de l’Àrea de Carreteres i Infraestructures, Pablo Seguí, per a tractar la solució a l’accés nord a la platja de Tavernes, per la Goleta.

L'accés nord dóna entrada a la platja de la Goleta des de la carretera Natzaret-Oliva (la via coneguda com Camí Reial) que és propietat de la Diputació. En la reunió, Jordi Joan i Josep Llàcer han explicat al diputat que l'accés és un punt negre, motiu pel qual és necessari construir-hi una rotonda i no un accés de tipus T com dissenyava el Pla Parcial de la Goleta.

L’objectiu és que la rotonda distribuesca de manera adequada la gran quantitat de trànsit que circula pel camí Reial, en hivern són els vehicles destinats a les tasques agrícoles, i a l'estiu a més incrementat pels vehicles de turistes i residents a la platja de Tavernes. La rotonda milloraria l'accés general a la platja a més de contribuir a un trànsit fluid en una carretera com la Natzaret-Oliva que serveix d'enllaç a moltes platges importants de la Ribera i la Safor, com són les de Gandia, Xeraco, Tavernes i Cullera o Sueca.

Abans de construir-hi la rotonda cal solucionar els problemes urbanístics derivats de l’execució del Pla Parcial de la Goleta, una urbanització que encara no ha rebut l’Ajuntament. 

La Diputació de València ja ha demanat els informes als seus lletrats per a poder enfocar jurídicament la qüestió i al respecte el diputat Pablo Seguí ha confirmat que, una vegada s’hagen resolt els problemes urbanístics, la Diputació assumirà el cost de la inversió de la rotonda en l’accés nord de la platja.

L'alcalde Jordi Joan en acabar la reunió ha manifestat que “hem estat treballant en l'accés nord a la platja des de la legislatura passada, ja que per a nosaltres és fonamental a causa dels turistes que rebem. A més, valorem positivament les paraules del diputat, que es compromet a fer-se càrrec del cost de la rotonda un cop solucionats els problemes urbanístics”.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La rotonda fa molta falta. L'acces actual és perillos.

UN JUBILAT ha dit...

Jó tenia entés que la rotonda la tenia que egecutar el promotor del pla parcial la goleta.M'havien informat mal?