L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

diumenge, 14 de febrer del 2016

El Taller Ocupacional dissenya un jardí vertical per a la torre de guaita


Els alumnes que participen en el Taller d’Ocupació de Jardineria estan duent a terme un jardí vertical que passarà a formar part del conjunt paisatgístic de la torre de guaita de Tavernes. 

El jardí vertical és una proposta que permet cultivar plantes sense haver de disposar d’un terreny o un altre substrat horitzontal. Els alumnes del taller treballen amb diferents tipus de plantes enfiladisses molt resistents als canvis climàtics, com el lligabosc, la parra borda o l’heura.

El sistema de reg que s’utilitzarà per al jardí vertical és per degoteig, de manera que aplega a totes les plantes a través d’una espècie de tubets que estan instal·lats en mig del mur de sosté del jardí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be. No tenim cap jardi vertical ací.