L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

dimarts, 23 de febrer del 2016

El grup escolta Valldigna premi a la millor cançó en valencià


El passat diumenge 21 de febrer  va tenir lloc a la ciutat de Vinalesa la trenta-unena edició del Festival de la Cançó Scout, on varen participar tots els grups scouts de la província de València i un any més el nom de Tavernes torna a estar en el pòdium dels campions. 

Si l’any passat varen aconseguir el premi a la millor cançó del Festival, fent ballar a tots els escoltes amb la rumba de l'arròs amb pebre, enguany no s’han quedat enrere, aconseguint el Premi a la millor Cançó en Valencià. 

El tema realitzat pels escoltes de Tavernes ha estat un homenatge als quaranta anys d’escoltisme a la Valldigna, on per mitjà de versos acompanyats d’una melodia que convida a ser cantada, van recordant històries d’aquests anys, donant les gràcies a tots aquells que han fet possible que aquest grup.
 


El festival va comptar amb la presència del 36 grups escoltes de la província de València a més de gran quantitat de pares de xiquets que van voler participar d’un dia en família a Vinalesa. L’activitat va començar a les 10 hores amb la celebració de l’Eucaristia dominical presidida pel Rector de Vinalesa i consiliari del Grup Scout Hawata En Antonio López, sent concelebrada entre d’altres per Salvador Palomares, Consiliari del Moviment Escolta Valencià i fill de Tavernes de la Valldigna. Una vegada finalitzada, anaren pujant un per un els diferents agrupaments. A les 15 hores, es van retirar a deliberar els membres del jurat fins a les 16 hores, on varen donar a conèixer el resultat de les seues qualificacions obtenint així el premi a la millor cançó en valencià el Grup Scout Valldigna.

El premi a la millor cançó el va obtenir el Grup Scout Santa Marta de València amb la cançó Tiempo, que relata les diferents sensacions que es viuen en un campament sent escolta de tot cor. 



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona!!! Molt bona tasca educativa al llarg d'aquests 40 anys :-)
Per molts mes ;-)

Anònim ha dit...

Gràcies per tants records dels meus anys d'escoltisme al Valldigna.

Ens veiem en els actes del 40 aniversari