L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dijous, 11 de febrer del 2016

El govern municipal convoca una assemblea ciutadana el dijous a les 20 hores a la Casa de la Cultura


El govern de Tavernes convoca una assemblea ciutadana per a informar sobre qüestions d’interès per a la ciutat. L’acte es celebrarà el dijous, dia 11 de febrer, en la Casa de la Cultura a partir de les 20 hores.

Temes a tractar:

- Els pressupostos del 2016
- Inversions previstes
- Col·lector de la Avinguda de la Marina a la platja
- Estat actual de la piscina coberta.
- Calendari de les assemblees veïnals i plans d'inversió en la via pública.
- Precs i preguntes.

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, ha indicat que “reprenem de nou estes reunions informatives, que sempre han estat molt ben valorades per la ciutadania vallera. Pretenem comentar amb el veïnat temes importants de la ciutat de tu a tu, de manera directa. És, alhora, un exercici de transparència i proximitat”.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estàn critocant que siga en el saló menut

La Cotorra de la Vall ha dit...

Deixa'ls que critiquen. Ja que no es preocupen dels assumptes i problemes municipals que s'entretinguen així.
Si el temps que usen en criticar l'usaren en fer assemblees ciutadanes per informar al veïnat del seu punt de vista sobre les coses del poble, seria millor per a tots.
El problema és que no tenen idees ni tampoc ganes de tindre'n i treballar pel poble.
En el plenari passat l'alcalde ja els ho va tirar en cara i és massa sabut el que passa en les comissions on tota l'oposició, excepte el regidor d'EU, van a les comissions, s'asseuen, no diuen res, callen en tot, no pregunten res, no fan cap proposta, a l'hora de votar s'abstenen quasi sempre en tot.
I comissió acabada i dieta cobrada.

Anònim ha dit...

Els demés temes que no venen al guió,són intractables?

Anònim ha dit...

Hi havia 135 persones més regidors, secretari ajuntament i assessor diputació parats, 15 cadires buides, total, que lloc adecuat, fora de les multitudinaries assemblees. Almenys hi ha informació fresca per part del govern local.

Anònim ha dit...

Com ha quedat la asamblea?