L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de febrer del 2016

Cavalcada del Ninot 2016


Premis d'enguany Cavalcada del Ninot:


Millor comparsa gran: Portal de Valldigna

Millor comparsa menuda: Portal de Valldigna

Millor carrossa: Prado

Millor tema: Cambro

Premi a la crítica local: Passeig



Falla Portal



Falla la Dula
 
 
La “Cavalcada del Ninot” es va viure amb alegria, animació i bon ambient, com una manera de vèncer el fred i el vent que bufava en alguns moment en el que va ser la jornada més hivernal de l’any. Tot un èxit per l’acte que organitza la Federació de Falles i cal donar també un fort aplaudiment a les falles que s’enfrontaren al mal oratge de la jornada i aconseguiren que no deslluirà la festa.


Un any més cal lloar el treball artesà i l’enginy de totes les comissions tant a l’hora de triar el tema de les comparses, com la confecció de vestits i carrosses, com bé podeu observar en les fotografies (segons l'ordre de desfilada) que acompanyen la noticia, i que foren molt diverses.


Falla Prado



Falla la Via 
 
 


Quan als temes representats en la cavalcada cal indicar que (per ordre de desfilada) la falla Portal va prendre com a base els carnavals d’arreu del Món (Venècia, Cadis, Rio…); la falla la Dula va tractar el tema del reciclatge; la falla Prado un tema molt conegut: el rei Lleó; la falla La Via ens va parlar de la romeria andalusa a la Vall mentre la falla Cambro ens recordava que a ningu no li amarga un dolç, amb un munt de llepolies per acabar la desfilada la falla Passeig amb un tema sobre el suport físic de la música: els discos de vinil, cassettes, CDrom…

Falla Cambro 

  
Falla Passeig 

A l’apartat de crítica local pensem que s’ha notat enguany que no és electoral municipal i ha baixat el nivell respecte la passada elecció. El jurat s’ha inclinat per la crítica local feta per la falla Passeig que no ha fet distincions entre govern i oposició i amb gran encert en els textos i de manera divertida ha fet protagonista de la seua crítica a tots els partits locals.


Tota la cavalcada va estar seguida amb gran atenció per la fallera major, Ana Benavent i la Cort d'Honor, el president de la Federació local, Salvador Talens i junta local, així com per l'alcalde Jordi Joan, regidora de festes Encar Mifsud i membres de la corporació.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja estem en Falles!!
Visquen les Falles de Tavernes!!

Anònim ha dit...

Xe tu, ja estem a 16 de març i jo sense saber-ho.

Anònim ha dit...

Xé,poseu jurats que no són polítics i són afiliats? Poca neutralitat,tú! Tot pa la Portal i res pa la Via-Passeig.

Anònim ha dit...

el que no comprenc és que feia un clar activista polític com a jurat del premi a la crítica. La FDF deuria aclarir els criteris seguits per tal de donar aquesta responsabilitat a qui està clar, no és gens parcial.

Anònim ha dit...

Això que digueu són ganes de parlar i rabietes de criatures.
El jurat no el nomena l'Ajuntament sinó la junta de la FDF.
La junta de la FDF busca a les persones que pensen són adequades per a eixe fi.
La falla Passeig al contrari del que un comentari diu té el premi de la crítica local.

Anònim ha dit...

Que serien les falles sense polémica?