L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 20 de febrer del 2016

Avui comencen les “Rutes Turístiques Entre Comarques”


Els responsables comarcals amb la diputada provincial


Les Rutes Turístiques Entre Comarques és un programa de visites turístiques guiades per les comarques de la Safor, la Vall d’Albaida, la Ribera Alta i la Ribera Baixa amb l’objectiu de donar a conèixer la cultura, la història, la gastronomia i les tradicions de cada municipi, tant de l’interior com de la costa. 

El programa disposa de 33 rutes i comença avui dissabte, 20 de febrer, per acabar el 26 de juny. El preu per persona per a participar en les rutes és de 4 euros, i inclou les visites del matí i de la vesprada. Els participants, a més, rebran un detall de benvinguda. Totes les rutes començaran a les 10.30 hores del matí i de vesprada a les 16.30 hores, amb eixida en l’ajuntament de cada municipi. El Palomar i Oliva marcaran un horari diferent per a les rutes.

S’ha previst igualment punts d’informació turística en les mancomunitats participants i a les pàgines web.

 
La organització és a càrrec de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, la Mancomunitat de la Ribera Alta, la Mancomunitat de la Ribera Baixa, la Mancomunitat de Municipi de la Vall d’Albaida, Ribera Turisme i la Vall d’Albaida. El programa està patrocinat per la Diputació de València i compta amb la col·laboració dels ajuntaments de les comarques que formen part de les rutes.

Tavernes acollirà la primera trobada Entre Comarques

Tavernes acollirà el dissabte 2 de juliol la primera “Trobada Entre Comarques” (TEC), on es pensa reunir tots els turistes i participants de les rutes turístiques “Entre Comarques”.

Aquells dia hi ha previst que els visitants comencen un itinerari cap a la cova del Bolomor, on també faran una visita guiada al jaciment prehistòric i dels tallers didàctics que es duen a terme en la cova. A més, també tindrà lloc un dinar de germanor a la platja de Tavernes.

Es tracta d’una molt bona iniciativa que ens permetrà donar a conèixer els productes turístics que ofereix Tavernes. A més, convé recalcar la importància que les comarques veïnes treballem conjuntament per a dur a terme este tipus d’activitats que aviven el nostre turisme”, ha assenyalat el regidor de Turisme, Josep Llàcer.