L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 11 de febrer del 2016

Aquest matí ha començat la pintura de senyals viaris i passos de vianants



Vistes generals dels treballs
Tal com s’havia anunciat, avui sobre les 8 del matí ha començat el treball de pintar els senyals viaris i passos de vianants, una obra que suposa una inversió de 125.000 euros i que tindrà una durada prevista de tres mesos. 

El primer carrer que ha gaudit d’aquesta millora, tal com es pot apreciar en les fotografies, és el Carrer Camí del Clot, travessera que va des de la carretera comarcal fins el Passeig Lepant. 
Les línies separadores de sentit de circulació es pinten amb rodet
El treball de pintar els senyals usarà dos sistemes diferents, segons siguen els passos de vianants, o les línies que delimiten el sentit de circulació o d’aparcament. En els dos casos s’usa la mateixa pintura especial per asfalt i d’alta qualitat, però en els passos de vianants la pintura porta mesclada en suspensió una arena de sílice amb l’objectiu de que siga antirrelliscant per als vianants i també té missió reflectant.

Les franges de passos de vianants es llueixen sobre l'asfalt

Una altra característica és el mètode que s’usa per a fixar-la sobre l’asfalt en els passos de vianants. Els operaris no treballen amb brotxa, rodet o pistola, sinó que el material es fixa amb paleta, és a dir, els operaris treballen realment lluint i les franges es formen amb una capa de mil·límetres per tal d’assegurar una major adherència i durabilitat.

Donat que el temps previst és de tres mesos i que el nucli central del poble estarà ocupat d’ací unes setmanes per les falles, els tècnics barallen pintar primer les zones altes de la població i llocs on no es planten monuments fallers, i posteriorment el centre de la població. En aquest temps, i aprofitant també el temps de vacances falleres, es podria pintar la zona de l’IES La Valldigna i voltants


.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Esta matí estaven Manolo i Mario comprant-se el mono per tirar una maneta a la faena.

Anònim ha dit...

Era urgent pintar els passos de vianants.