L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 11 de gener del 2016

Temps de borrasca

 
Aquest matí, de fet fa poc de temps, que s'ha girat una borrasca, amb vent i algun polsim d'aigua, un oratge que se'ns antoixa més propi de la tardor que de quasi ple hivern fins al qual caminem.
 
No obstant, la borrasca ens ha deixat algunes imatges, com aquesta ben bella, de la ratlla de Sant Martí, i una replica paral·lela més difosa, dominant la visió de Tavernes des de la zona dels Marenys, allà al costat de Xeraco. 
 
Unes tènues taques del blau del cel i el resplendor del sol volent assomar-se a la foto, contribueixen també a la bellesa de la imatge.
 
 

1 comentari:

Xelo ha dit...

Quina foto més bonica.