L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dissabte, 23 de gener del 2016

Tavernes tanca FITUR amb un gran èxit dels Balls Populars i rondalla



L'actuació del grup de Balls Populars de Tavernes en la plaça on s'han fet els espectacles del Patronat de Turisme de la Diputació ha estat un gran èxit, de presència de públic, i de calor popular en ser molts els visitants que s'han detés a presenciar l'espectacle i han aplaudit les evolucions dels valls.  
Un grup de 20 persones, entre balladors/es i rondalla i cantants, han fet les delícies del públic i han posat un toc de color i de música a la cloenda de la presència de Tavernes. Els balls populars del nostre poble han estat acompanyats de projeccions en la pantalla de les imatges de Tavernes i la Valldigna, un vídeo impressionant per la qualitat i per donar una visió global del que és la nostra comarca.
De fet, ha estat un bon reclam per a Tavernes que ha vist com avui hi ha hagut un gran increment de visitants en l'estand per demanar informació sobre la nostra oferta turística.La representació de l'Ajuntament en aquesta darrer jornada ha estat a càrrec dels regidors Javi Escrihuela i Noe Alberola, que han acompanyat al grup, i s'han interessat pel desenvolupament de les jornades. 
La tècnic municipal els ha trasmés la seua satisfacció pel resultat d'aquest FITUR 2016, un any en el qual Tavernes de la mà de Turisme de Diputació de València, ha fet una aposta decidida per informar de tot allò que pot oferir la nostra ciutat de cara no només al turisme de sol i platja, sinó de cara al turisme cultural i mediambiental, com a valors que pot oferir Tavernes.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Amb els Balls Populars exit segur!!

Anònim ha dit...

La rondalla no va anar ? Estava anunciada

Anònim ha dit...

podrieu penjar el vincle a youtube del video de promoció?

Anònim ha dit...

https://youtu.be/1FEw2fQ2eWQ