L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 20 de gener del 2016

PLENARI DE GENER 2016: El PP torna a carregar contra el cap de la Policia Local

Perfecto Benavent

La campanya en contra del cap de la Policia Local que el PP va dur a cap en la passada legislatura, continua també en aquesta i amb els mateixos temes recurrents. 

Compromís considera justificada l’assignació que rep el Cap de la Policia local en concepte de productivitat i li va recordar al PP que no fan cap cosa diferent a la que ells feien quan governaven. “No paguem ni més ni menys que qualsevol poble de la nostra categoria, sobre els 18.000 habitants” els responia el regidor de personal, Perfecto Benavent.

El regidor va recordar que eixe era un tema recurrent i que el PP el treia amb preguntes al ple cada cinc o sis mesos, mentre els recordava que se’ls havia explicat sobre cinc o sis vegades la passada legislatura “però no ho volen entendre”, un argument que també va assenyalar l'alcalde, Jordi Joan.

Benavent fa acabar dient que al govern municipal no li sabia malament pagar eixos diners, que estaven justificats, i va dir que hi havia coses que havia pagat l’Ajuntament que sí que els sabia més malament. No va ser més explicit. 

Fem un incís: Pensant i pensant a què podria referir-s'hi, només ens ve al cap una cosa ¿Serien els 450.000 euros que va pagar el PP en seguretat a una empresa privada la darrer legislatura del seu govern?. Ens quedàrem amb les ganes de saber-ho, perquè el regidor no ho va especificar. 
Llum Sansaloni
 I si no vols caldo....

I no una, sinó dues vegades va ser el cap de la Policia Local protagonista del plenari, en preguntar també el PP a través de la seua portaveu, Eva Palomares, per les vacances anuals que s’ha pres de mitjan desembre a mitjan gener, quan segons recordava hi havia eleccions el 20D i el Festivern.

La regidora de l’àrea de Seguretat, Llum Sansaloni, li va recordar que aquest funcionari té el mateix dret que altres a tindre vacances i a gaudir-les, com la resta de treballadors de l’Ajuntament. 

La veritat siga dita, nosaltres no arribem a entendre-la, i pensem que pocs, aquesta fixació del PP en un funcionari, ni tampoc que duga al plenari aquests temes cada cert temps. I més quan, com a partit gran de l'oposició, tenen òrgans i mitjans a l’Ajuntament per poder fer possible el seu dret i deure d’informar-se.
La portaveu del PP, Eva Palomares

De tota manera, cal saber que el cap de la Policia Local no va tindre vacances en estiu. Potser siga, pensem nosaltres, perquè el treball policial a l’estiu és més complex per la dedicació a dos nuclis poblacionals, poble i platja, i amb una població que es duplica i ell va considerar que calia la seua presència i va preferir no agafar-les aleshores. 
 
I ja posats recordem que la seguretat del dia electoral, el 20D, correspon a la Guàrdia Civil, i que el Festivern dura només tres dies i majorment les tasques de control les fa també la Guàrdia Civil, a més que a Tavernes hi ha altres inspectors que podien substituir-lo. I que tres dies no són els 60 dies d’estiu, quan la càrrega de les tasques de la Policia Local és molt més feixuga pel que hem comentat abans.