L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 30 de gener del 2016

L’ESTAT DE LA QÜESTIÓ: La no renovació del PP



La nostra autonomia passa per moments i dies convulsos per fets on està implicat el PP i dels quals ara no anem a parlar ni repetir per massa coneguts i sabuts per tots vosaltres. Malgrat això si que volem parlar d’una novetat que també hem escoltat: La renovació del PP, la regeneració del mateix.

No sabem que entendran vostés, però nosaltres entenem que renovar, regenerar és iniciar alguna cosa de nou, des del principi i, en el cas d’un partit polític, això ha de començar pels caps visibles.

I ho diguem perquè ahir ens vam assabentar que era Maria Angels Ramon-Llin l’elegida, qui prenia de moment la direcció del grup municipal en el cap i casal.

I avui llegim que han nomenat Secretari Provincial a Vicent Ferrer Roselló i que José María Chiquillo és qui sona com a possible president de la gestora creada des de Genova-Madrid per a dur a cap la renovació-regeneració del PP valencià.

I clar, segur que com a nosaltres, els han entrat dubtes a tots aquells que pul·lulem per aquest món de la política. I després de llegir açò, alguns de vostés es preguntarà: Però qui són aquests tres ?

Doncs, primer que res dir que tenen una cosa comuna: gent de més de la cinquantena d'anys (Ferrer 56, Ramon-Llin 52, Chiquillo 51) i que no han treballat pràcticament mai fora de la política. O siga, com es diu vulgarment, estan de volta de moltes coses

Ferrer du ocupant càrrecs varis des del 1995, és a dir, des què tenia 36 anys; Ramon-Llil, des del 1987, és a dir, des què tenia 24 anys i Chiquillo, des del del 1988 , també amb 24 anys.

Damunt, aquests personatges provenen d’un altre partit, Unió Valenciana, on també foren càrrecs importants i d’on foren “fitxats” (per no usar una paraula més forta) pel PP i ací han seguit "vivint de la política".

Si aquest és el canvi que vol fer el PP…. pensem que poc o no res va a canviar. No pretenem donar lliçons a ningú, però la lògica ens fa dir que un canvi com cal passa per posar al front del partit persones noves, de les que mai hem sentit parlar o, en tot cas, ben poc i des de fa poc.

Per aquest viatge no calia allò que en l’argot polític es diu “elefants”, gent que no se’ls coneix ofici ni benefici fora de la política, i de la qual porten vivint moltes dècades després d’un canvi ben sonat de jaqueta… i a viure que són dos dies. 
 
L'Estat de la Qüestió expressa nomes l'opinió de l'equip de la Cotorra